Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Agenda 2030 i ODS

L’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar el 25 de setembre de 2015, l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) la qual s’ha convertit en l’agenda internacional més ambiciosa de la humanitat.

La implementació dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) s’ha convertit en un compromís polític i ètic que molts municipis com l’Alcúdia han assumit, convertint-ho en una prioritat estratègica en aquest mandat de cara a afavorir un desenvolupament sostenible i humà dels nostres pobles i ciutats amb la premissa ineludible de no deixar a ningú enrere.

Els 17 Objectius de desenvolupament sostenible, concretament, constitueixen el pla mestre per a aconseguir un futur sostenible. S’interrelacionen entre si i incorporen els desafiaments globals als quals ens enfrontem diàriament, com les desigualtats, el clima, la degradació ambiental, la prosperitat, la llibertat i la justícia. Per a no deixar a ningú enrere, és important que aconseguim complir amb cadascun d’aquests objectius per a 2030, en aquest aspecte el poble de l’Alcúdia es va comprometent amb aquesta causa mundial durant els últims anys convertint-se en un referent respecte a la gestió i implicació de l’administració local en alineament amb els ODS i l’Agenda 2030.