Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

RECONNECTA AMB L'ALCÚDIA

Si vosté té alguna consulta, dubte o aclariment per a fer a l’Ajuntament de l’Alcúdia, pot fer-ho emplenant el següent formulari. La seua consulta serà enviada al departament oportú perquè es puga procedir a la seua resposta.

En cas que conega el departament, li recomanem que faça la consulta directament al mateix per a agilitzar el procés de resposta. Igualment, pot fer la consulta per telèfon, accedint a la secció corresponent, «Directori».

Si troba un link o l’enllaç que no funcione correctament li preguem que ens ho indique per a poder esmenar la incidència al més aviat possible.

Gràcies per la seua col·laboració.

FORMULARI DE CONTACTE

L'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcione en aquest formulari de contacte, seran tractats per AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA com a responsable d'aquesta web:

  • Finalitat del tractament d'aquestes dades: Respondre a les consultes, dubtes o aclariments plantejats
  • Legitimació Consentiment de l'interessat
  • Destinataris: Aquestes dades no se cediran a tercers sense una base jurídica que legitime aquest tractament
  • Drets: Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició a les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, en l'adreça del responsable, o en l'adreça de correu electrònics ajuntament@lalcudia.com, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
  • Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la política de privacitat.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

direcció

Atenció Ciutadana

Horari d’atenció al públic

Xarxes socials