Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

¿QUÈ ÉS ALCÚDIA 2030?

L’ALCÚDIA 2030 és el Pla Estratègic Municipal (PEM) de l’Alcúdia per a construir un municipi per a tota la ciutadania, on les diferències unisquen, les semblances ens reforcen i la unió cree la força necessària per a dur a terme el poble que es desitja. Amb l’any 2030 en l’horitzó, pretén ‘reactivar’ el poble, ‘reafirma’ la seua identitat i ‘reinventar’-lo per assegurar un futur per a les pròximes generacions.

El PEM tracta de construir un model de seguretat inclusiva, on la diversitat siga la base del desenvolupament d’una societat on la diferència siga un dels motors del progrés. Aprofitar la multiculturalitat per a enriquir la nostra cultura.

Per a aconseguir-ho s’han establert una sèrie de propòsits que parteixen de l’estat actual del municipi cap a l’ideal que es vol convertir en real. L’ALCÚDIA 2030 se sustenta de 4 pilars fonamentals. El primer, una anàlisi tècnica de la realitat del municipi. El segon, un pla director sobre les accions a desenvolupar. El tercer, un observatori on estan representants tots els actors implicats en el Pla i que s’encarregarà del monitoratge d’este. El quart, les accions de desenvolupament i sensibilització de la ciutadania.

En este sentit, el PEM l’ALCÚDIA 2030 situa la seua meta en els ODS establerts per l’Agenda 2030 de l’Organització de les Nacions Unides (ONU). Ells constitueixen l’estratègia per a obtenir els nostres destins a curt, mitjà i llarg termini en èxit.

l' alcúdia 2030

PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ